{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.409 visninger | Oprettet:

Mus/rotter {{forumTopicSubject}}

Hej.

Vi døjer med Halsbåndsmus og muligvis rotter på vores grund/ inde i huset..

Vi fangede en rotte i vores mår fælde ude i garagen, der ringede vi til kommunen og fortalte det, hvor vi faktisk bare fik at vide at vi skulle skyde den med et luftgevær og så var der ikke mere i det, vi har derefter set 2 andre rotter. En i garagen og en ved naboens brønd, som ligger lige op af vores grund..

Og inde i huset har vi døjet med halsbåndsmus. Inden for 3 døgn fangede vi 4 stk. oppe på loftet den sidste flyttede så ned i køkkenet og bord under vores skabe , opvaskemaskine, køleskab og ovn. Der gik 4 mdr. før vi "fangede" den.
Den "fangede" vi ved at jeg stod op midt om natten, hvor den sad på bordet og jeg vækkede manden som jagtede den rundt i køkkenet hvor den til sidst løb ud i baggangen, direkte ud til vores hunde som så fangede den og tror muligvis de brækkede ryggen/nakken på den da de bed om den.

Nu er vi på den igen.. Endnu en er flyttet ind i køkkenet. Den LARMER.. Og den er rigtig irriterende at have boende..

Vi har prøvet alt uden held. Musefælder, rottefælder, bokse med gift, alm gift, mårfælde osv osv osv.

De alm. fælder og boksen m. gift flytter den rundt på. Vi kan se fælderne får smækket om den da der er blod/afføring og urin på bordet.!
Giften rør den ikke
Og den går bare absolut ikke i mårfælden.

Er der nogen der ude som har nogle andre tips og ideer til hvordan vi slipper af med den, vi er ved at være løbet tør for ideer.!

På forhånd tak.!


Kommentarer på:  Mus/rotter
 • Signe K
  Signe K Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  nov 2011

  Følger: 3 Følgere: 2 Boliger: 1 Emner: 2 Svar: 47
  #1   6. sep 2012 Lån en kat, de er super effektive når det kommer til at fange mus og rotter, ellers ring til den kommunale rottefænger, måske har de en løsning der kan afhjælpe problemet.

 • #3   6. sep 2012 der bliver så sandelig også bare skrubbet og knubbet i grundrens og derefter sprittet af i hele køkkenet hver dag..
  tror aldrig jeg har haft så ren et køkken smiley

  Mine hunde kan ikke lide katte så tror den bliver svær.. men vi skal til bryllup denne weekend hvor hundene skal passes et andet sted, kunne være man lige skulle låne naboens kat..


 • Anders T
  Anders T Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jun 2008

  Følger: 5 Følgere: 11 Boliger: 2 Emner: 59 Svar: 1.110
  #4   8. sep 2012 Mus kan du lægge gift ud til sammen med dine fælder. Rotter i bebyggelse SKAL du anmelde til kommunen som registrerer det og sætter en rottef...ænger, rotter er karakteriseret som skadedyr og skal bekæmpes proffessionelt via kommunen, det koster intet da kommunen dækker det....

 • #5   10. sep 2012 vi har kontaktet kommunen ang. rotter men de bliver ved med at sige det er et enkelt tilfælde.. en strejfer som rottefangeren kaldte den.. -
  Så kommunen er ikke til meget hjælp ang. rotten


 • Anders T
  Anders T Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jun 2008

  Følger: 5 Følgere: 11 Boliger: 2 Emner: 59 Svar: 1.110
  #7   10. sep 2012 rottebekæmpelse er dækket af ejendomsskatten og kommunen har pligt til at følge det op (selvom de ofte forsøger at slippe da de sprer penge) så tag lidt billeder af skaderne eller ekstrementerne, så skal de nok komme ud

 • jørn L
  jørn L Tilmeldt:
  sep 2012

  Følger: 1 Svar: 1
  #8   28. sep 2012 for det f ørste sørg for at der ingen mad er åbent, det er guf for dem. de har en fantastisk lugte sans. for det andet, kan man få en adapter der udsender ultra lyde, som kun musen kan høre,og de forsvinder


Kommentér på:
Mus/rotter

x