{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Landejendom 9 1830

4.532 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bolig er oprettet og stemt ind. Opret din egen bolig

¤ Nanna Elise ¤
Kvinde | 29 år | Oprettet: 16. aug 2008


Landejendom 9

Byggeår:
1830
Boligareal:
250 m2
Beskrivelse
Helt unik 4-længet klitgård (Mathildes Gård), der rummer et væld af muligheder for den kommende ejer. Ejendommen anvendes som privatbolig med tilhørende ferielejlighedsudlejning, og er desuden klargjort med hestestald, rytterstue og ridebane m/internationalt godkendte mål. Muligheden for at drive erhverv fra ejendommen med tilhørende lagerplads foreligger også. Fra ejendommen er der udsigt over en stor del af Ringkøbing Fjord, hvilket er en fantastisk naturoplevelse.

Ejendommen har løbende gennemgået en totalrenovering - og med et væld af lækre detaljer - og fremstår 100% indflytningsklar. Der er i ejendommen lagt vægt på lyse tidssvarende farver, kombineret med en fremragende udsigt til den omkringliggende natur, hvilket samlet set giver en helt speciel oplevelse. Der henvises endvidere til særskilt salgsmateriale omkring ejendommen, som kan rekvireres ved kontakt til ejendomsmægleren.
Bemærkninger
Klegod-området ligger ca. 4 km fra den populære ferie- og badeby Søndervig, som byder på mange aktiviteter for hele familien. Vandland, bowling-/fitnesscenter, restauranter, butikker samt 27 hullers helårsgolfbane og meget andet. Der er ca. 8 km til Hvide Sande, som byder på en aktiv og spændende fiskeri- og lystbådehavn, butikker, svømmehal. Læs mere på sondervig.dk og hvidesande.dk
Kommentér på:
Landejendom 9
Annonce