{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ungdomsværelse 1 2012

3.715 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bolig er oprettet og stemt ind. Opret din egen bolig

Mysser .
Mand | 32 år | Oprettet: 6. sep 2010


Ungdomsværelse 1

Byggeår:
2012
Boligareal:
Selve rummet er på 23-24 kvm hvis man måler fra gulvet af.
Men her er rigeligt med plads til mig selv :o)
Beskrivelse
Jeg er lige rykket ind i dette værelse, eftersom der er kommet nyt gulvtæppe, nyt tapet, ny maling på væggene osv.. så valgte jeg at flytte tilbage til dette værelse.
Jeg havde simpelthen ikke nok ting til at fylde et værelse ud på 40 kvm.

Selve rummet er ikke færdigt. Der mangler skuffer i tv bordet som man kan se, så mangler der en dør, der mangler lister, der mangler sofabord..... ja der mangler lidt.
Bemærkninger
Rummet er indrettet så jeg selv er tilfreds med at være her. Dog kommer jeg ikke til at bruge så meget af min tid her, eftersom jeg skal på skole i Jylland fra 1. August af.
Derefter er jeg kun hjemme 1½ døgn hver weekend.

Rummet er ikke indrettet til at der skal holdes de store fester. Den tid er ved at være ovre, og hvis jeg endelig skal holde noget, så er det kun med nogle enkelte venner og veninder, og så går turen nok i byen efter et par timer :o)


Som i kan se så ligner det at billederne er lidt buede.
Det er fordi billederne er taget med et Gopro Hero camera som bruges til action, og det gør at hvis kameraet er spændt fast på hjelmen, så ser det ud til at man kører hurtigere end man gør, for med et almindeligt kamera så ser det altid ud til at det går langsommere end det egentlig er :o)
Kommentér på:
Ungdomsværelse 1
Annonce