{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Villa 7 1900

5.800 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bolig er oprettet og stemt ind. Opret din egen bolig

René S
Mand | 48 år | Oprettet: 26. feb 2009


Villa 7

Byggeår:
1900
Boligareal:
Total beboelse 302 kvm. Total bebygget ca.700 kvm.

2 familiers hus på henholdsvis 162 kvm, og 140 kvm. Er bosiddende i de 162 kvm. Det andet hus er udlejet.
Beskrivelse
Huset er et 2 familiers hus, som ligger i landlige omgivelser ca. 3 km fra Kolding.

Huset er tidligere erhversejendom, så der er rimeligt med plads. Bygningerne består af hovedhus, garagebygning som nu er bolig, samt tidligere værksted på 280 kvm, som er næste renoveringsprojekt.
Værkstedet er delt op i 3 sektioner, 2 på 100 kvm og 1 sektion på 80 kvm. Den ene sektion på 100 kvm, bliver til garage/værksted. Den anden sektion på 100 kvm bliver til gildesal, og de sidste 80 kvm bliver til opbevaring/vaske-tørrerum.
Derudover er der på grunden en bygning mere på ca.100 kvm, som bliver brugt til opbevaring af alt til haven, trailere, cykler og scootere.

Grunden er på ca.5000 kvm, hvoraf det meste er græs. Bagerst i haven er en lille sø på godt 60.000 l. Der løber en å langs den ene side af grunden.

Derudover er der gårdsplads, som vi har flisebelagt, og bruger som terasse.
Bemærkninger
Hus 2 på 140 kvm. Renovering blev påbegyndt sommeren 2006, og afsluttet sommeren 2008, hvor renovering af hus 1 blev påbegyndt. Renovering af hus 1 er netop afsluttet her i april 2011. Jeg har lavet alt selv, dog med nogle få undtagelser. Alt kloak i begge huse er udført autoriseret, samt vvs i hus 2 er ligeledes udført autoriseret.

3/4 dele af ydermur på hovedhuset skulle udskiftes, og dette er også gjort autoriseret.
Huset er pudset op af selvsamme firma, samt de har lagt 170 kvm klinker. Klinkerne blev lagt af murerfirma grundet tidspres.

Ellers er alt andet lavet af mig selv, min far og i ny og næ et par kammerater.

Begge huse er, som nævnt, totalt renoveret, startende med hus 2.
Alt blev brækket ned indvendigt, alt. I hus 1 var kun ydermure og tagspær tilbage. Gulve brækket op og gravet ud til nye. Der skulle gulvvarme i hele hytten, så der blev gravet 70 cm ned på 220 kvm. Dette blev gjort med skovl og trillebøre. Efterfølgende er der lagt dræn grundet højt grundvand, samt 20 cm kapillar lag. 300 mm isolering, rionet gulvarmerør og 10 cm beton, blandet i tvangsblander og kørt ind med trillebøre.
I hus 2 er alle vægge efterisoleret indvendigt med 150 mm isolering på væggene, samt dobbelt lag gipsplade. Lofterne er isoleret med 350 mm.
Hus 1 er i 2 plan, så her er det foregået lidt anderledes, da det også er i dette hus jeg og min kæreste bor.
Underetagen er efterisoleret på væggene med 150 mm isolering, er derefter er der sat 75 mm Ytong blokke op. Alle bærende vægge er mursten brækket ned, og erstattet med 100 mm ytong. I etageadskillelsen er der isoleret med 250 mm Isover. På 1.sal er yderdel af skunk isoleret med 400 mm, og det lodrette skunkvægge med 300 mm. Alle skråvægge er isoleret med 300 mm. Skråvægge er kort til kip med synlige spær. De gamle hanebånd er bibevaret, men alle spær er forstærket. I etageadskillelsen har jeg lagt nye strøer med 45 cm mellemrum, da de gamle havde en afstand på helt op til 140 cm. Der er lagt gulvspånplade på hele arealet.
Desuden var det tidligere brygges lavet som en tilbygning i træ. Denne er nu muret op istedet, og taget er lavet som en 25 kvm terasse, med udgang fra stuen på 1.sal.
Jeg er selv elektriker, og har lavet installationen med IHC.

Da hus 2 er udlejet, har jeg desværre ikke mange inde billeder derfra.

Smider lige lidt billeder på, fra selve ombygningen.
Kommentér på:
Villa 7
Annonce