{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.725 visninger | Oprettet:

lone a
lone a
Tilmeldt:
24. okt 2008
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

fraflytning, snydt af udlejer? {{forumTopicSubject}}

min kæreste og jeg har for nyligy boet til leje i et hus. vi betalte 3 mdr`s leje i indskud. vi opsagde i go tid og betalte vores husleje i de sidste 3 mdr. selfølgelig. men...
vi var selv blevet enige om at der skulle skiftes gulvtæppe i stuen ( og det er forståeligt nok, på vores regning) men udlejer har selv taget det gamle af og lagt et nyt på, men det er da sådan noget udlejere gør, ikke? han har så lige krævet sig en timeløn TIL SIG SELV på 220 kr i timen skal en udlejer nu pludselig have betaling for at "være" en udlejer?

hvis han kumme fremvise fakturaer for erhvervsfolk der havde udført arbejdet fordi han ikke selv kumme, eller ike kunne nå det var det jo noget andet.

vi havde også gjort rent i samme omfang som det så ud da vi flyttede ind i sin tid. men der har han sørme også krævet en timeløn på 220 kr for at gøre rent i 8 timer! det er jo åndssvagt! (der var rent smiley ) heller ikke andre end ham selv der gjorde det.

og sidst men ike mindst så fraflyttede vi 14 dage før vores opsigelse selfølgelig ( d. 14-06-2009) vores husleje blev jo betalt frem til d. 01-07-09 og ved lejemålets indgåelse aftalte vi ( og det blev skrevet i lejekontrakten) at vi skulle have skiftet tag SENEST d. 01-07-09. skulle det så ikke også overholdes da vi jo betalte vores leje indtil da?

vi satte for øvrigt selv huset i stand (malearbejde) da vi flyttede ind, så maling tog han ikke penge for i flytteopgørelsen, men alle andre ting?

på et tidspunkt gik en radiator i stykker i kælderen og han var lidt om at komme og sætte en ny op, gulvtæppet blev jo gennemblødt og ville give fugt hvis det blev liggende, så der lagde vi også selv nyt gulvtæppe på ( plus nyt linolium oppe i gangen for at det så lidt godt ud) det fik vi sku heller ingen plusser ud af?

spørgsmålet til alle jer er: hva er rimeligt og hvad kan en udlejer egentlig forlange (fx. penge) for selvgjort "udlejer" arbejde.

vi har ikke modtaget noget indskud tilbage, blot en regning fra hans side! smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  fraflytning, snydt af udlejer?
  • lone a
    lone a Tilmeldt:
    okt 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #2   28. sep 2009 har godtnok læst lidt om dem, men dækker de over hele landet? det er ikke det største beløb det drejer sig om, men vores indskud lød på 8100, så det er da lidt og vores ret vi gerne vil have.. men vi kommer ihvertfald også af med en 600-1000 bare for rådgivningen smiley

  • michael W
    michael W Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 23
    #3   28. sep 2009 Ja kontakt LLO..

    Har må ikke kræve betaling for dette. Da han ikke er moms reg. som firma. (gulvligger) så den er ikke fin. Han kan kun kræve for selve tæppet, hvis han kan vise en gyldig fatura på dette. Med dato og det hele.

    Men kontakt med det samme LLO de kan hjælpe jer med råd, og evt. føre en sag for jer. Det koster vidst 400kr at blive medlem. Men til at starte med kan i få et gratis råd fra dem


  • michael b
    michael b Tilmeldt:
    jan 2009

    Følger: 1 Emner: 7 Svar: 883
    #4   28. sep 2009 Michael w :hvor står der at man ikke må tage penge for at lægge tæppe på ??
    og hvor ved du fra han ikke er moms reg ?
    hvis du ikke allered har gjort det , mener jeg at du på samme behagelige /saglige måde som du her i tråden har gjort rede for din situation , skal gøre det over for udlejer ,!
    LLO efter flytning er ikke en s... værd ,


  • johnny m
    johnny m Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Svar: 54
    #5   28. sep 2009 llo er ikke fem potter p.. værd det er bare endnu flere penge ud af vinduet.

    min lillebror blev smidt ud af hans lejlighed en søndag morgen ved at udlejeren sparkede hans dør ind og sagde at der flyttede en ny en ind om mandagen. min bror kontaktede så llo som konstaterede at udlejeren havde sparket døren ind og det var det, det kostede ham næsten 1000 kr at få det af vide.

    udlejeren beholdte derefter hans depositum plus 3 mdr's leje ialt 12000 fordi døren jo skulle skiftes efter han havde sparket den ind, igen ikke nogen hjælp at hente fra llo.


  • michael W
    michael W Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 23
    #7   28. sep 2009 johnny M

    Ja der ligger vidst lige lidt mere bag der end du fortæller. Ellers er det jo en politisag.


  • johnny m
    johnny m Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Svar: 54
    #8   28. sep 2009 michael W han kontaktede politi'et da udlejeren sparkede døren ind og de bad ham kontakte llo, da det ikke var deres problem
    og nej der ligger ikke mere bag end jeg fortæller, udlejeren havde bare en på hånden der ville betale mere i leje på grund af belligenheden.

    så giver ikke meget for llo og deres kviktillæg og pis og papir, de er sgu lige så store fuskere som udlejerne.

    har tidligere arbejde for en udlejer som håndværker, det eneste der virkede på ham var en direkte trussel med advokat. llo grinte han bare af når man nævnte dem,


Kommentér på:
fraflytning, snydt af udlejer?

Annonce