{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.359 visninger | Oprettet:

BoligGalleri.dk
BoligGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
12. jun 2008
Følger: 1 Følgere: 24151 Emner: 19 Svar: 23

Fra Admin ang. salg af hus/lejlighed {{forumTopicSubject}}

Kære alle brugere af BoligGalleri!

Vi har hidtil tilladt at man i off topic kategorien her i forum kunne sætte sit hus/lejlighed til salg, men dette er misvisende og forvirrende da der i brugerbetingelserne står at annoncering generelt ikke er tilladt i forum. Annoncer oprettes i markedet.

BoligGalleri har dog heller ikke en kategori i markedet til dette og får det heller ikke. Der er en masse andre steder på nettet man med langt større held kan sætte sin bolig til salg; der er sider der er specialiseret i netop det.

Det vil kræve flere ændringer i markedet for at det kunne fungere optimalt her på BoligGalleri. Blandt andet er det ikke særligt detaljeret eller struktureret, så en masse oplysninger som man normalt ville få hos en ejendomsmægler glemmes af sælger. Man kan ikke søge på postnummer, hvilket næsten er et must… og hvis man tillader køb/salg, hvorfor er der så ikke også en lejemulighed osv..

Meningen med BoligGalleri, var at det skulle være en hobby side der handlede om indretning af boligen - ikke salg af hus/lejlighed.

Derfor har vi, på trods af at der åbenbart er et behov for at sætte sin bolig til salg her, valgt at holde fast i den oprindelige mening med BoligGalleri og således fremover holde os til det der står i brugerbetingelserne (ingen annoncer i forum).

Vi håber på jeres forståelse herfor samt at I vil respektere denne regel fremover.

God dag og god weekend!

Med venlig hilsen,
BoligGalleri

Spar penge på din forsikring



  • Dette emne kan kun læses


Annonce