{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.929 visninger | Oprettet:

JESSICA'S MOAR <
JESSICA'S MOAR <
Tilmeldt:
12. jun 2008
Følger: 1 Emner: 13 Svar: 39

vi skal flytte- IGEN! {{forumTopicSubject}}

Som overskriften siger , så skal vi flytte . IGEN !
Det lille hus vi bor i nu, flyttede vi ind i i November , så det er ikke lang tid siden . Vi flyttede ind i det her hus , da vi troed det ville være et perfekt sted at bo med den lille, men i den sidste måneds tid, har vi virkelig fortrudt det smiley

Varmen fiser ud af vinduerne (selvom jeg har ringet til udlejeren og sagt det, er der sket intet) Det trækker helt vildt og så er loftet i badeværelset begyndt at mugne :s Vi har på fornemmelsen at det er skimmelsvamp , men vi ved ikke hvordan det skal se ud . Så vi har opsagt lejligheden , men vi har jo de 3. mdr opsigelse ! Så vi kan først flytte fra 1. marts , Men vi har fundet et dejligt stort hus på omkring 130-140m2 , som vi kan overtage fra 1. februar , måske i midten af Januar .

Har vi ingen rettigheder, når lejligheden er så dårlig i stand ?

Synes det er så træls at vi skal flytte igen , især så tæt op af min termin smiley Men hellere det end at bo her med den lille . For tror virkelig ikke det er sundt .


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  vi skal flytte- IGEN!
  • T B
    T B Tilmeldt:
    jun 2008

    Følger: 1 Emner: 13 Svar: 391
    #1   29. dec 2008 Tror det bliver svært at gøre noget, samtidig er det måske ikke nu der skal bruges energi på at "slås" med ham. Nup huset fra februar og betal dobbelt husleje den ene måned.

  • #2   29. dec 2008 Tvivler oss på at energien er til det .
    Så vi bliver nok nød til at betale en ekstra måneds husleje smiley


  • #3   29. dec 2008 Kontakt LLO

  • #4   29. dec 2008 hvor bor i nu bare for at vide hvor man ikk skal kigge på lejlighed. bare skriv pb

  • #5   29. dec 2008 det samme her
    Der er problemer hele tiden står uden varme igen!
    Men prøver at finde noget andet imens


  • Berit R
    Berit R Tilmeldt:
    nov 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
    #6   29. dec 2008 Tja.. udlejeren er vel nødt til at have jer til at fremvise huset,
    i den tid i bebor det, og jeg ville da meddele ham grunden til i flytter og pænt gøre ham opmærksom på at skal i stå med den overlappende husleje, så har i tænkt jer at være 100 % ærlige om tingenes tilstand over for de der kommer og kigger, så hvis han vil slippe for at stå en måned efter uden lejer så æder han nok den måned selv.

    Og så vær da ærlig over for de som kommer alligevel


  • Christian M
    Christian M Tilmeldt:
    jul 2008

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 105
    #7   31. dec 2008 Hvis i flytter inden opsigelses datoen og udlejer ved det (dvs. der har været overleveringsforretning) har udlejer pligt til a forsøge at genudleje boligen med det samme og derved kan i spare den sidste måneds husleje!
    Nu har i boet der så kort tid så selv om han har udlejet noget der er mangelfuldt er der nok ikke det helt store at komme efter. Det var noget andet hvis i havde boet der i længere tid!


  • Lea J
    Lea J Tilmeldt:
    jan 2009

    Følger: 1 Svar: 7
    #8   3. jan 2009 I kan jo forsøge at få det gamle udlejet fra 1.februar. Det gjorde vi med vores lejede lejlighed, da vi købte hus.. Vi fik lov af udlejeren til at sætte en annonce i avisen og 1 uge efter var den udlejet fra måneden efter. det skal lige siges at den slet ikke var istandsat og der var en del mangler, så det kan lade sig gøre. Vi slap for to af de tre mdrs opsigelse på den måde, så vi ikk sad med dobbelt husleje.

Kommentér på:
vi skal flytte- IGEN!

Annonce