Virksomhedslånet kan gå til mere end du tror

Virksomhedslånet kan gå til mere end du tror

23. nov 2017

Som virksomhedsejer er der en del ting du skal have styr på i forhold til virksomhedens drift og konstante vækst. De fleste virksomhedsejere fokuserer på de mest åbenlyse ting. Det er markedsføring, fakturering, bogholderi og ansættelse af medarbejdere. Men har du en virksomhed i vækst er der nogle områder du ikke må glemme.

Glem ikke kontorindretning selvom I vækster


Når I vækster kan det ofte være et spørgsmål om at få plads til alle de nye mennesker som bliver ansat. Så som virksomhedsejer kan man være foranledet til at træffe den nemme beslutning og blot fylde på og udnytte den eksisterende plads uden at skelne til helhedsindtrykket. Desværre er det ikke altid den mest optimale løsning.

Husk ergonomien på kontoret


Der er mange vigtige årsager til at indtænke kontormiljøet på kontoret. For det første kan det betyde færre sygedage såfremt at kontoret er indrettet ergonomisk korrekt. Mange tænker ikke over det men forkert skrivebordsarbejdsstilling kan medføre nakke og skuldresmerter hvilket kan forudsagde sygedage. Såsom arbejdsgiver skal man holde udgiften til eksempelvis et hæve/sænkebord op imod 2-3 sygedage med fuldt løn. Laver man det regnestykke kan man nemt se det er rentabelt at have ordentligt kontormateriel.

Indretningen af kontoret giver kunderne et godt indtryk


En anden positiv effekt som gennemtænkt indretning af kontoret medfører er det giver kunderne et godt indtryk af virksomheden. For sider medarbejderne støvet sammen som et en kinesisk kontorfabrik efterlader det ikke kunderne med et godt indtryk. Dernæst skal der selvsagt være mulighed for at holde møder med kunderne uden at skrivebordene skal flyttes rundt. Endnu en grundt til at kontorindretningen er vital for virksomheden.

God indretning kan styrke sammenholdet

Det sidste sted hvor kontorindretning kan have betydning er for sammenholdet. For indtænker du sammenholdet når du indretter kontoret vil du lave små hyggekroge hvor medarbejderne kan vidensdele i en afslappet atmosfære. Det er noget som styrker sammenholdet, hold følelsen og vigtigst af alt den akkumulerede vidensmasse som firmaet har.

Selvom du ikke har pengene til kontorindretningen findes der løsninger

Mange mindre virksomhedsejere er ikke bekendt med de mange lånemulige de har til eksempelvis kontormøbler. du kan læse mere om et virksomhedslån her og se hvilke muligheder der er for at forbedre dit kontormiljø. Lånet behøver ikke kun gå til at forbedre kontormiljøet men du kan også med fordel overveje at investere i efter uddannelser af dine medarbejdere. For sådan sikrer du firmaets kontinuerlige vækst og succes. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce