Personliggør dit barns sut med navn

Personliggør dit barns sut med navn

20. nov 2017

Der findes et hav af sutter til babyer på markedet. Et problem med sutter er, at de ligner hinanden meget, og det er svært at finde rundt i, hvem de tilhører i eksempelvis vuggestuen. Når dit barn er i institutionen, kan en sut hurtigt forveksles eller byttes rundt på mellem børnene. Det kan både være børnene selv, pædagogerne eller forældrene der forveksler andres ejendele med deres børns. Det er en træls situation at stå i, hvis dit barn har mistet sin sut, fordi den ligner alle andre børns sutter. Men fortvivl ej – en sut med barnets navn på kan løse dette problem. På denne måde er man ikke i tvivl om, hvem sutten tilhører.

En sut med barnets navn på er ligeledes en god gaveidé, da den både er kreativ og personlig. Gaven kan eksempelvis gives til barnedåben eller fødselsdagen, og den vil i den grad skabe glæde hos forældrene, da navnesutter er personlige og søde, og ikke alle har sådan en. En sut med navn på er også budgetvenlig, da mange firmaer tilbyder at indgravere navne på sutter til en god pris. Der findes mange forskellige modeller og farver, så valget er dit, hvordan sut med barnets navn skal se ud. Måske den skal være i en bestemt farve eller i en bestemt model, således den passer perfekt til barnet.

En gave der giver et smil på læben

Sutter med barnets navn på er i den grad en gaveidé, der giver forældrene et smil på læben. En gave med indgravering af modtagerens navn grad personlig og kreativ, og den skiller sig ud fra andres gaver. En gave er meget mere unik, når der er indgraveret et navn eller en anden personlig tekst på. Gaven vil med garanti vække en stor glæde ved modtageren, da den både er fyldt med personlighed og kreativitet. Barnet ser super sød ud med en personliggjort sut, samtidig med at det er en praktisk løsning. Gaven er således praktisk og god, da sutter ofte forsvinder ud af barnevognen eller i institutionen, og man derfor altid kan bruge en ekstra sut til sit barn. Udover at gaven er kreativ, personlig og praktisk, så er den også billig. Det er derfor en genial gaveidé, der i den grad vil vække glæde nu og her, men også give minder i mange år ved både barn og forældre på billeder i fotoalbummet.

En sut med navn er både personlig og praktisk

Det er aldrig sjovt for et barn at miste en af sine ting. Med navn på sutten kan man nemt genkende ejermanden og forhindre at ens barn vil blive ked af det, hvis han eller hun taber eller mister sutten i institutionen. I dagplejen eller skolen kan barnet nemt miste sine ting, da det ikke altid er lige let at kende forskel på børnenes sutter, tøj eller legetøj.Med navn på sutten er man således ikke er i tvivl om, hvem der ejer den, og det er derfor nemmere at kende forskel på sutterne. Sutter med dit barns navn på findes i mange forskellige modeller til mange aldre. For eksempel kan man få navn på sutter i mange forskellige farver. Således kan man personliggøre sutten til drengen eller pigen i de fineste farver og mønstre. Man kan også få sutter der er symmetriske, anatomiske eller runde. Sutternes findes også i forskellige materialer som latex eller silikone. Der er med garanti noget til enhver smag og ethvert barn.

 

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce