Leg med lyset for at få den rette stemning

Leg med lyset for at få den rette stemning

16. nov 2017

Som barn har du sikkert fået at vide 100 gange, at du ikke måtte lege med lyset. Det kan også være rigtig irriterende, når der står et barn og tænder og slukker for lyset, men når du som voksen skal finde frem til det rette lys i dit hjem, er det faktisk netop en god ide for dig, at du leger med lyset. Du kan i dag få nogle pærer, der gør det muligt at indstille lyset, så det passer præcis til den stemning, som du gerne vil skabe. Det kan være med til at gøre dit hjem helt unikt og meget hyggeligt.

 

Det kan for eksempel være pærer, der giver dig mulighed for at dæmpe lyset. Det smarte er, at du kan styre dem alle sammen fra den samme kontakt. Det betyder, at du kun behøver at gå hen til en kontakt for at ændre lyset i alle dine lamper. Det kan være rart, både når du er midt i noget derhjemme og ikke gider at bruge meget tid på at ændre på lyset, og når du har gæster og gerne vil skabe den rette stemning i en fart. Du kan læse mere om de smarte pærer på www.lampeguru.dk.

Styr pærerne i dit hjem via din smartphone

En anden og endnu nemmere måde for dig at ændre på lyset i dit hjem er ved at købe pærer, der via en app kan kobles til din smartphone. Der kan du indstille, hvilken farve lyset skal have, og hvor kraftigt det skal lyse. Hvis du ved, at du har det med at glemme at slukke lyset i et bestemt rum, kan du indstille pæren, så den selv slukker på et bestemt tidspunkt. Det kan også være med til at spare dig for penge.

 

De forskellige farver, som pæren kan have, gør det virkelig muligt for dig at ændre på stemningen i dit hjem. Hvis du skal holde fest, kan du have en flot gul eller grøn farve, hvis du har en hygge aften derhjemme, kan du vælge en mørkeblå farve, og hvis du skal have en romantisk aften, kan du vælge en lyserød eller rød farve. Det er altså virkelig med til at gøre, at du kan styre, hvordan rummet bliver opfattet, når du selv kan sidde og lege med lyset og finde frem til den helt rigtige farve i forhold til dit behov.

Sådan vælger du lamper til de smarte pærer

Når du køber pærer, der kan skifte til mange forskellige farver, er det selvfølgelig også vigtigt for dig, at du vælger lamper, der passer til. Det skal være lamper, der passer til de farver, som du godt kunne tænke dig at bruge i pæren. Det vil ofte give bedst mening, at du vælger nogle lamper i hvide, grå eller sorte farver, da de er mere neutrale i forhold til farverne i pæren.

 

Hvis du ved, at du kun vil bruge nogle bestemte farver, det kan for eksempel være, hvis du kun vil bruge grønne og blå farver ude på badeværelset, kan du vælge en lampe, der passer til det. Det vil se flot ud, at du har en blå eller grøn lampe, der kommer blåt eller grønt lys ud af.

 

Du kan dog også netop arbejde med kontrasterne mellem lampen og pærens lys. Det kan være ved, at du har en lilla lampe, hvor du lader pæren være orange. Der kommer til at være en kontrast mellem lampeskærmen og lyset, der kan være rigtig flot. Men det kræver selvfølgelig, at du trives med at bo i et mere farverigt hjem. Det er ikke alle, der gør det.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce