Hvad er en boligadvokat?

Hvad er en boligadvokat?

26. feb 2021

En boligadvokat er en advokat specielt uddannet inden for boligmarkedet. Det er en advokat, der hjælper og forsvarer dig i forhold til køb og salg af en bolig, så du altid er på den sikre side, når det kommer til køb og salg af bolig.

Du er sikker på, at en boligadvokat altid er på din side, fordi advokaten ikke får løn på provision. På den måde kan du sikre dig den største juridiske sikkerhed på boligmarkedet uden at tøve eller være bange eller i tvivl om nogle ting. Det er selvfølgelig altid en rar ting, når man ikke er helt sikker på tingene.

Hvorfor anskaffe sig en boligadvokat?

En boligadvokat hjælper dig med det uoverskuelige og juridiske arbejde, når det kommer til køb og salg af bolig. På den måde - ved at have en boligadvokat - sikrer du dig, at du ikke kommer ud for nogle uheldige situationer og eventuelt mister en masse penge på det, når det kunne have været undgået med en boligadvokat - se boligadvokat priser her.

Der er mange grunde til at have en boligadvokat. En af de mange grunde værende at både sælgeren, og køberen i en boligkøbssituation er på den sikre side i forhold til det juridiske. Begge parter sikrer sig, at alting foregår efter papirerne, og at ingen bliver snydt. Det kan altid komme en til fordel at have en boligadvokat netop for at undgå alle af de rigtig mange uheldige situationer, der kan forekomme ved køb og salg af bolig.

Hvilke situationer kan forekomme?

Står du og vil købe en bolig for eksempel, så er det smart at anskaffe sig en boligadvokat i tilfælde af, at kontrakten simpelthen ikke er i orden. Det kan også være fordi der er nogle skader på huset eller andet, der ikke stod beskrevet i papirerne, og af den grund ikke er regnet med i prisen. Det vil sige, at man altså ellers ville skulle betale for et fuldt funktionelt hus, men der i virkeligheden faktisk er vandskader for eksempel.

En anden situation - nu som sælger - der giver god grund til at have en boligadvokat er, at man ved, at man ikke kommer ud for nogle problemer senere hen med papirer eller andet juridisk, fordi der simpelthen er taget hånd om det af boligadvokaten. At flytte, købe eller sælge bolig er stressende nok i sig selv, så en boligadvokat gør det hele nemmere, mere overskueligt og generelt bedre juridisk. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce