Hold din bolig ved lige

Hold din bolig ved lige

28. sep 2020

Dette indhold er sponsoreret 


Årene kan hurtigt sætte sine spor på dit hus, hvis du ikke husker at holde det ved lige. Husets ydre kan hurtigt blive glemt til fordel for det indre, hvor de fleste går meget op i indretning og en hyggelig stemning. Der skal heldigvis ikke nødvendigvis meget til for at holde det ydre af dit hus flot og indbydende. Her får du nogle gode tips til, hvordan du kan sikre dig, at du holder din bolig godt ved lige i løbet af årene. 


Hold øje med din bolig 

Det er en rigtig god idé at holde et vågent øje med din bolig, så du sikrer dig, at alt er som det skal være. Ved at tjekke efter revner og andre småskader, som du måske ikke lige ser ved første øjekast. Revner kan blandt andet forekomme ved sætningsskader. Hvis dette er tilfældet, skal du måske have kigget på husets fundament. Husk også at holde øje med eventuelle skadedyr på din grund. Har du rotter eller mange mus på grunden, eller er du plaget af borebiller eller noget helt andet, er det vigtigt at få taget hånd om det. Få hjælp til skadedyrsbekæmpelse, så du kan få professionelle fagfolk ud, som har fuldstændig styr på det de laver. 


Rens indkørsel og tag 

Mos og alger sætter sig hurtigt på både tag og indkørsel, i hvert fald hvis du har fliser. Hold øje med dit tag, og sørg for at fjerne det værste mos og blade som lægger sig deroppe. Husk også at holde dine tagrender rene og fri for blade og andet som kan tilstoppe dem. Har du fliser i indkørslen, kan de hurtigt blive glatte hvis de er præget af meget mos og alger. Find ud af hvordan du bedst kan rense dem selv, eller få en professionel til at komme og hjælpe. Hold ukrudt nede, hvis du vil have en fin og indbydende indkørsel. Har du grus i indkørslen skal de rives engang imellem. Med en god tur med riven kan du både få lagt stenene pænt igen samt få revet ukrudt op. 


Maling ved behov

En god måde at holde din bolig ved lige, er ved at sørge for at give den en klat maling efter behov. Du behøver ikke nødvendigvis gå i gang med hele facaden, men ved at male døre og vindueskarme kan du hurtigt gøre din bolig fin og helt som ny at se på. Synes du at facaden af huset ser slidt ud, kan det gøre meget med en omgang maling. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce