Fuldend køkkenet med disse 5 genstande

Fuldend køkkenet med disse 5 genstande

23. nov 2017

Køkkenet er hjemmets hjerte. Her spenderes mange timer i løbet af ugen, både når morgenmaden hurtigt skal laves, madpakkerne skal smøres, aftensmaden skal tilberedes, og natmaden skal listes ud af køleskabet. Derfor har langt størstedelen af os en masse forskellige køkkenapparater, grej og maskiner i køkkenet. Men dette betyder ikke, at det ikke er muligt at udvide sortimentet med endnu flere fede og brugbare genstande. Faktisk kommer der hele tiden nye ting til, som kan gøre madoplevelsen nemmere, sjovere eller flottere at se på. I denne artikel er der samlet 5 ting, som du kan fuldende dit eget køkken med.

 

Flotte serveringsbrædder i træ

En trend, der fortsat præger indretningen, er materialer af træ. Specielt egetræ har fået en plads i spotlightet, og dette gør sig ligeledes gældende for køkkengenstande. Du kan for eksempel købe serveringsbrædder i træ, som du kan pryde spisebordet med. Dette kan være tapasbrædder i egetræ eller et stort skærebræt i træ. Når du serverer maden herpå, vil det se yderst velsmagende og indbydende ud, hvilket altid er fantastisk, når det kommer til mad. Du kan se et stort udvalg af tapasbrædder og andre ting af træ hos www.mifapladen.dk.

 

En smart og farverig brødskjuler

Brødskjuler, brødkasse – kært barn har mange navne. Denne bestanddel er særdeles anvendelig i køkkenet, da den opbevarer ens rugbrød, franskbrød og boller, samtidig med at den ser virkelig dekorativ ud. Du kan med fordel vælge en brødkasse i farverige farver, da dette er en smart tilføjelse til køkkenets indretning.

 

Personlige magneter på køleskabet

Køleskabets flade kan anvendes til at gøre køkkenet personligt. Du kan vælge simple magneter, som bruges til at hænge postkort, indbydelser og billeder op på køleskabet. Dog kan du også vælge magneter, hvor selve magneten er et personligt billede. Dette findes der flere forskellige virksomheder, der tilbyder at lave for én. En anden mulighed er at købe magneter, hver gang du er ude at rejse. På denne måde kommer køleskabet til at fungere som en form for personlig rejsevæg.

 

Smukke kopper i forskelligt design

Mange vælger deres kopper i samme design eller mærke. Dette ser selvfølgelig yderst elegant ud, men det kan også virke kedeligt og ensformigt. For at afhjælpe dette kan du i stedet vælge en masse forskellige kopper i forskellige design. Dette vil uden tvivl pryde både sofabordet, spisebordet og skrivebordet, når smukke og varierende kopper står derpå. Ønsker du et moderne udtryk, er kopper i keramisk design yderst populære for tiden.

 

Køkkenkunst med skønne billeder

Virker væggene i køkkenet tomme, er den ideelle indretningsgenstand et billede eller flere. Du kan nemlig sagtens sammensætte flere billedrammer i samme område. Disse billedrammer behøver ikke at være i samme størrelse eller farve, og det er faktisk supermoderne at kombinere forskellige størrelser og farver. Har du i forvejen kunst på væggene, kan du med fordel udskifte disse motiver løbende. Dette er en nem måde at skabe et nyt udtryk i køkkenet på. En fed detalje er at vælge et motiv, der har noget med madlavning at gøre. Dette kan eksempelvis være et billede af en opskrift, et dyr eller et sjovt madcitat. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce