Få hjælp til din it sikkerhed

Få hjælp til din it sikkerhed

3. mar 2021

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i ens liv og det inkludere det at have styr på sin it sikkerhed. I denne artikel får du nogle råd om, hvordan du kan rette op på dit it sikkerhed ganske hurtigt og effektivt.

Lær mere om it sikkerhed

Det er først og fremmest en god ide, hvis du sætter dig ned og lære lidt mere om it sikkerhed generelt. Du kan blandt andet tage et kig på den danske PrivacySharks. Her vil du kunne finde en hel del artikler omkring hvilken vpn man skal benytte og anden god it sikkerhed information.

Der er generelt meget gratis information at finde på nettet om emnet. Og jo mere du ved, jo bedre er du til at administrere dig egen adfærd og sørge for at du ikke bringer dig selv i fare. Og du vil såmænd også være bedre rystet til at håndtere det, hvis der eventuelt skulle opstå problemer i fremtiden. Det kan jo ske for os alle.

Prøv derfor endelig at tage en tur ind på nogle gode blogge og grupper på sociale medier, som snakker om emnet. Her vil du kunne lære rigtig meget. Og du kan såmænd også spørge om råd og vejledning, hvis der er noget du er i tvivl omkring.

Skal du have en vpn?

Det er en god ide at overveje at anskaffe en vpn, hvis man virkelig vil være seriøs omkring sin it sikkerhed. Det kan virke lidt spøjst og svært at forstå, hvad præcis en vpn er til for. Men i bund og grund er det nu meget simpelt; du kan benytte en vpn, hvis du gerne vil være anonym på nettet.

I dag bliver man hele tiden forfulgt og man efterlader sig lidt af et spor på nettet, hver gang man bruger det. Det kan være meget utrygt for mange mennesker. Og det er netop derfor, at de ofte vælger at benytte en vpn.

Brug ikke det samme kodeord igen og igen

Til sidst er der blot at nævne at det ikke er en god ide at bruge det samme kodeord igen og igen til de forskellige sider. Det kan være meget fristende at gøre, fordi man dermed er sikker på at man kan huske det igen. Men det er også meget usikkert at gøre. Det betyder nemlig, at hvis man blot får fat i det ene kodeord, så har man adgang til det hele.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce