Disse lampetyper bør du investere i

Disse lampetyper bør du investere i

23. nov 2017

Har du fået behov for belysning? Er du flyttet til en ny bolig? Er du ved at bygge ny ejendom eller måske bare et anneks? I så fald vil du behøve noget belysning. Belysning kommer i mange former, og hvilken belysning du har behov for afhænger helt af din situation og den funktion, du kræver af dine lamper. Er det stærk funktionsevne? Altså, vil du have en eller flere lamper som har kraftig belysningsevne? Vil du have miljø- og energivenlige lamper? Eller er det ganske enkelt lampens design som betyder meget for dig? Hvis du er svær at stille tilfreds og gerne vil have alle disse styrker i en lampe, så kan du besøge www.lampemesteren.dk, og gennemse det store udvalg som findes der.

 

Vil du gerne have specifikke tips til, hvilke lamper som vil gøre gavn og skabe glæde for dig, så har vi et par forslag.

 

Prioriter dine belysningsartikler rigtigt

 

Det første og vigtigste lys, når du indretter lokaler med belysning, er loftslamper. Loftslamper kan give belysning til et helt rum, og giver en god, almen belysning. Ønsker man en større kontrol over sin loftsbelysning, kan man investere i en loftslampe med LED spots. På den måde får du mulighed for at vælge, i hvilken retning din loftsbelysning skal vende.

 

Der findes to forskellige typer loftslamper: Loftslamper og pendlere. Begge typer hænger i loftet, pendlere hænger dog i en ledning, stang eller lignende, mens loftslamper er direkte monteret i loftet. Begge typer er dog gode belysningskilder med massevis af smukke designs. Blandt de mest kendte designere er &tradition, Artimide, CPH Lighting, Fabbian og Foscarini. Alle disse og mange flere designermærker kan findes ved danske onlineforhandlere. Netop pendlere og loftslamper fås i utroligt varierede designs, så du kan virkelig få en lampe som passer dine luner og lokaler. Men loftslamper og pendlere er ikke de eneste lamper, som du bør undersøge nærmere.

 

Få endnu mere glæde af dine udearealer

 

Har du en for- eller baghave med blomsterbede som pryder dine hjemmearealer? Hvorfor så ikke give dig selv og din familie mere mulighed for at nyde den. Med havelamper kan du få endnu mere tid til at beundre det naturlige liv i haven, og det arbejde som du har udført for at holde det pænt. Udendørslamper kan skabe en helt eventyrlig aura i haven, som unge såvel som gamle vil få glæde af. Udendørslamper indbefatter dog ikke bare lamper som kan anordnes i havens bede. Udendørslamper kan ligeledes være væglamper som kan monteres i garagen, på husets vægge langs indkørslen eller ud mod fortovet. Den ekstra belysning kan hjælpe dig med at finde nøglehullet i døren på de mørke vinternætter, og giver derudover et hyggeligt hjemligt lys.

 

Når du handler ved Lampemesteren, sendes dine varer fragtfrit og inklusiv pærer. Det er en luksus, man ikke får alle steder.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce