Din bolig skal danne rammerne for en perfekt hverdag

Din bolig skal danne rammerne for en perfekt hverdag

20. nov 2017

Mange tror, at deres bolig blot skal have en flot indretning. Det skal dog gøres klart, at det handler om meget mere end dét. Du skal i stedet have fokus på, at din bolig skal danne rammer for en perfekt hverdag. Hvis du får en god hverdag af, at du har en lækker sofa, du kan flyde i, så er det sådan noget, du skal fokusere på. Vil du i stedet hellere skabe et kontor derhjemme, hvor du kan arbejde i fred og ro, så er det afgjort sådan noget, der skal være dit fokus.

 

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der i højere grad har fokus på at indrette sig pænt frem for at holde fokus på at indrette sig, så deres bolig lige netop kan danne rammerne for en rigtig god hverdag. Det er også noget, der betyder, at hvis du er i færd med at indrette din bolig, så er det vitalt, at dit fokus er på, at indrette dig på e sådan vis, at du kan være helt sikker på, at du har plads til, det du ønsker og har fokuseret på at skabe en god hverdag.

 

Du skal altid indrette med fokus på dine egne præferencer

Når du skal indrette, så er det vigtigt, at det er noget, der bliver gjort med særligt fokus på dine egne krav og dine egne behov. Der er rigtig mange, der har en tendens til blot at indrette deres hjem, så det er moderne og så det rent faktisk passer sammen med den seneste mode. Det er en skam, at der er mange, der nærmest føler, at det er noget, de er forpligtet til at gøre, for sådan forholder det sig ikke og det skal du derfor heller ikke tro, når du selv indretter.

 

Hvis du synes, at det er hyggeligt, at du kan sidde og spille roulette hjemme foran din PC, fordi du har fundet et godt roulettesystem, du kan bruge, så er det også vigtigt, at du laver en lille kontorplads el.lign., hvor du føler, at du kan sidde godt og komfortabelt, hvis du ved, at du vil tilbringe en del tid ved din PC. Det samme er aktuelt, hvis du ved, at du kommer til at ligge meget på sofaen, se meget TV eller at du er typen, der elsker at gå i køkkenet og lave god mad.

 

Det skal være et rart sted at opholde sig til dagligt

I bund og grund, så handler det om, at du skal skabe et sted, der er rart at opholde sig i til dagligt. Det er der ikke nogen opskrift på, da det er op til hver enkelt person at finde ud af, hvordan de bedst kan gøre det hos dem selv. Det handler derfor også om, at skulle optimere din oplevelse af hjemmet, så du nyder at være hjemme og du nyder, at have det hjem, du har – og så er det sådan set ligegyldigt, om du har indrettet dig på ”moderne vis” eller ej.

 

Det vigtigste er, at du står tilbage med et hjem og en indretning, som du er glad for. Det betyder ikke, at den skal være som taget ud af Bo Bedre, men det betyder dog heller ikke, at du ikke må få inspiration af de mange fine billeder og deslige, som du har mulighed for at finde i de mange boligmagasiner som f.eks. Bo Bedre. Det er blot vitalt, at du hele tiden har fokus på, at din indretning skal være helt din egen og at den skal danne rammerne for en perfekt hverdag. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce