3 rejsedestinationer i Danmark du skal besøge

3 rejsedestinationer i Danmark du skal besøge

5. maj 2020
Sommerferien er over os og det er tid til at planlægge hvor turen skal gå hen i år. Måske er det i år at turen går til Danmark. Mange drager mod sydens sol eller på skiferie i norden, men en ferie i Danmark burde tages med i overvejelserne når destinationen for din ferie skal findes. Der er med sikkerhed mange steder og seværdigheder du ikke kender til, som vil give dig et helt nyt syn på det land som du lever i. Vi lever nemlig i et land med en flot natur, masser af kultur og spændende arkitektur. Så er du i gang med at planlægge ferien og har du endnu ikke besluttet dig, så læs med videre og lad dig med disse tre danske rejsedestinationer overtale til en sommerferie i det danske. 

Det sydfynske øhav
Hvem sagde at en ferie i Danmark ikke kan være eksotisk? Med en tur i det sydfynske øhav vil du blive overrasket over hvor flot en natur vi har os her i Danmark. Her vil du kunne opleve et væld af flotte strandenge, frodige skove og få dig en spændende tur på vandet når du på eksotisk vis begiver dig ud på øhop i det sydfynske øhav som består af 55 forskellige øer. Det sydfynske øhav byder på et væld af oplevelser og aktiviteter, om du så end er til vandsport, solbadning, en tur på hesteryg eller flotte vandreture i den flotte natur. Noget anbefalelsesværdigt vil være en nat i det fri, hvor du kommer helt tæt på den flotte natur. Snup telt, liggeunderlag og sovepose under armen og tag en overnatning i det fri. Du vil ikke komme til at fortryde det. 

Gamle og spændende købstæder
Hvis du holder ferie i Danmark vil du også kunne opleve en masse gamle byer, hvor byerne og de dertilhørende bygninger i høj grad bærer præg af en helt speciel historie. Der findes mange gamle og spændende købstæder, hvor du ikke skal langt ned ad gader og stræder for at få et indblik i byens historie. Tag og besøg Danmarks ældste by Ribe og gå ned gennem de brostensbelagte gader, og gå på opdagelse i en gammel dansk købstad. Her vil der være rig mulighed for spændende fortællinger fra lokale og en tur i den næsten 800 år gamle domkirke, hvor du fra toppen af kirken vil kunne opleve Danmarks ældste by fra oven. 

Et væld af flotte øer
Samsø, Fanø, Læsø og Fur. Her er blot fire af de mange muligheder der er for at opleve Danmark fra nogle af de øer vi er så beriget med. Der vil være fuldstændig forskellige stemninger og muligheder på øerne og det er blot at vælge en. Drag mod syd og oplev alt fra rav, sæler og østers på Fanø eller mod Møn hvor store naturoplevelser og kalkmalerier venter på dig. Det er altså her helt op til dig, da Danmark har et væld af flotte øer med mulighed for en masse forskellige aktiviteter og oplevelser. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce